Vladimir Pajić: Šta zna premijerka šta je Princip?

Vladimir Pajić: Šta zna premijerka šta je Princip?

“Premijerka Ana Brnabić prvo je izjavila kako je rezolucija Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji “nešto što dođe i prođe” da bi nakon toga izjavila kako je to “ultimatum koji podseća na 1914.” zbog koga su stradali milioni. Premijerka Srbije bi trebalo da zna da se sa Prvim svetskim ratom i našim stradanjem u njemu ništa ne može porediti. Naročito ne jedna krađa izbora na koju je Srpska napredna stranka navikla i koju je organizovala.” rekao je Vladimir Pajić, narodni poslanik i član Predsedništva Pokreta slobodnih građana.

Pajić dodaje da: “Neko ko je na funkciji premijerke Srbije bi trebalo da zna da Evropska unija nije Habzburška monarhija i da investitore iz zemalja Evropske unije kao i građane koji izdvajaju sredstva za našu zemlju ne može porediti sa “vražjom divizijom” koja je činila neverovatne zločine. Premijerka Srbije bi trebalo da zna da je srpski gvozdeni puk svoje živote položio za slobodu zemlje a i Evrope i da njena kartonska bulumenta koja je krala izbore nema nikakve veze sa time. Premijerka Srbije bi trebalo da zna da milioni koji su stradali zbog slobode Srbije nisu isto što i njena kriminogena klika koja sisa poslednju energiju ovoj našoj napaćenoj zemlji.”

“Kada sebi dozvolite takvu bahatost da sopstveni izborni inžinjering i krađu izbora uporedite sa najvećim stradanjem sopstvenog naroda onda postajete nedostojni, nezahvalni, bezobrazni i osioni. Kada svoju najveću sramotu pokušavate da zamaskirate najvećom žrtvom Srbije onda ne znate šta je Princip. A trebalo bi da znate.” zaključio je Vladimir Pajić.