Krstić: „Fantomski glasači na Zvezdari niču kao pečurke“

Krstić: „Fantomski glasači na Zvezdari niču kao pečurke“

Povodom otkrića N1 da je na adresi Svratišta za decu do 15 godina prijavljeno čak 90 glasača za predstojeće izbore, poverenik za Opštinu Zvezdara Pokreta slobodnih građana, Mladen Krstić, kaže da ga ova saznanja ni malo ne iznenađuju:

„U februaru smo na opštini Zvezdara češljali birački spisak i upoređivali sa stanjem na terenu i već tada smo uočili rast upisanih birača, čak i do 10 po lokaciji, tako da nas nažalost ova nova saznanja uopšte ne iznenađuju“.

Krstić podseća da su naprednjaci izgubili decembarske izbore na opštini Zvezdara i da je sada njihova pažnja usmerena na tu opštinu i da neće birati sredstva da je osvoje.

Prema saznanjima našeg opštinskog poverenika, tokom februara su na Zvezdaru dovođeni članovi Srpske napredne stranke iz Zaječara da popisuju stanovništvo i vode kampanju od vrata do vrata a tom prilikom nisu izbegnuti ni izrazi protesta besnih građana – što jasno pokazuje šta opština Zvezdara misli o naprednjačkoj vlasti.

Pokret slobodnih građana još jednom podseća da se spisak mora revidirati i da se praksa fantomskih birača mora pod hitno zaustaviti.