Uslovi korišćenja | Pokret slobodnih građana

Korišćenjem bilo kog dela sajta i svih njegovih delova, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

 

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem trista.rs servisa, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo trista.rs servisa ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

 

Servis

 

Pristup sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Autorska prava


Sajt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava servisa i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

Linkovi na spoljne stranice

 

Servis sadrži linkove na veb stranice izvan vlastitog sajta. Servis linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sajta.

 

Privatnost

 

Servis štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

 

Modifikovanje i promene pravila

 

Servis zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama može obavestiti korisnike putem i-mejla ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.