Polisa privatnosti | Pokret slobodnih građana

Naš tim štiti privatnost i ugled korisnika u najvećoj mogućoj meri. Trudimo se da korisnicima omogućimo prijatno i bezbedno onlajn iskustvo koje neće negativno uticati na njihov privatni život. Stoga se trudimo da se informacije koje nam korisnici poveravaju koriste isključivo u svrhe kojima su namenjene.

 

Informacije koje sakupljamo


Naš tim sakuplja lične informacije korisnika prilikom njegove registracije na sajtu — administracijskom delu.

Prikupljanje i korišćenje informacija o korisnicima

 

Mi koristimo prikupljene informacije u svrhu administracije i upravljanja procesom registracije, odgovora na zahteve korisnika, upravljanja sajtom i poboljšanja njegovog rada, pružanja pozitivnog onlajn iskustva korisnicima sajta i isporučivanja traženih proizvoda i usluga.

 

Otkrivanje i ustupanje informacija

 

Mi ne prodajemo i ne ustupamo lične informacije korisnika bilo kome.
 

Bezbednost

 

Korisnički nalog korisnika je zaštićen lozinkom. Iz tog razloga je potrebno da svoju lozinku čuvate na sigurnom mestu. Garantujemo vam da smo napravili velike napore da osiguramo vašu privatnost prilikom posete našeg sajta. Vaši lični podaci i privatnost će biti zaštićeni na najvišem mogućem nivou, međutim prihvatate da nismo odgovorni za vaše greške i kršenje bezbednosti u vezi sa računarskim virusima i sl.

 

Kolačići


Radi kvalitetnijeg pristupa sajtu, koristimo alat poznat kao `cookies`. Kolačići su male količine podataka smeštene na hard disk korisnika od strane pretraživača (programa za pregled VEB stranica). Kolačići se koriste za pamćenje sesije. Korisnik ima mogućnost da odbije kolačiće, ali u ovom slučaju postoji mogućnost otežanog ili nepotpunog korišćenja sajta.

 

Povratna informacija


Korisnici imaju priliku da nam pošalju svoje komentare, pitanja ili predloge putem kontakt forme na kontakt stranici, prilikom čega se poštuje privatnost korisnika, a podaci tretiraju kao poverljivi.

 

Promene pravila privatnosti


Ukoliko se za to ukaže potreba, zadržavamo pravo da izmenimo ova Pravila. Izmene će biti objavljene na ovoj stranici. Pozivamo korisnike da nas kontaktiraju u slučaju bilo kakvih nejasnoća ili predloga.