Pokret slobodnih građana danas je svečano otvorio kancelariju u Vranju. Početak rada još jedne u nizu kancelarija koje Pokret otvara širom Srbije, promovisao je poverenik Pokreta za Pčinjski okrug Nemanja Nuhijević, a dobrodošlicu prisutima poželeli su predsednik Pokreta Saša Janković i član Predsedništva PSG Srđan Škoro

 

Nuhijević je naveo da građani u Vranju imaju ozbiljne probleme i da će kancelarija Pokreta slobodnih građana pokušati da u dogovoru sa njima rešava sve nagomilane nedaće, uključujući i oslobađanje od straha.

 

Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđan Škoro rekao je da su građani Srbije ili digli ruke od sebe ili dižu ruku na sebe:

- Mi to želimo da promenimo, jer verujemo da svi građani u Srbiji, pa i u Vranju, zaslužuju život dostojan čoveka – zaključio je Škoro.

 

Posle svečanog otvaranja kancelarije Pokreta slobodnih građana u Ulici Partizanska 10, usledila je šetnja centrom Vranja i razgovor Saše Jankovića i predstavnika Pokreta sa građanima. Predsednik Pokreta Saša Janković je u neformalnom razgovoru sa mnogobrojnim novinarima zatražio i da ga odvedu do kuće koju je kupio Albanac, koga malo-malo pa spomene Aleksandar Vučić, i da ga upoznaju sa njim.

 

Otvaranjem kancelarije u Vranju Pokret slobodnih građana širi mrežu slobodnih i mislećih ljudi i nastavlja da ide putem koji će građane izvesti iz začaranog kruga nasilja i laži.