Pokret slobodnih građana i Građanski pokret „Jeste svejedno“ najbliže će sarađivati na smeni kriminalizovane, nestručne vlasti na svim nivoima, saglasili su se danas u ime tih pokreta Saša Janković i Igor Brakus, sa saradnicima. Igor Brakus je istovremeno i jedan od osnivača PSG.

„Kada se omasove, vrednosti, duh i ideje jači su od sile Malog, Vesića, Babića, Gašića, Gojkovićeve i sličnih predstavnika današnje vlasti. Jeste svejedno ko od njih šta radi u državi, jer se niko od njih ne bi smeo nalaziti na bilo kom od mesta koje zauzimaju. Ali nije svejedno što su nam oteli državu. Vratićemo je građanima“, stav je Pokreta slobodnih građana i Pokreta „Jeste svejedno“.

U sedištu PSG u ulici Ilije Garašanina 22 u Beogradu nastavljen je prijem novih članova. Prostorije pokreta otvorene su svakog radnog dana od 10 do 18 časova, a moguće je popuniti i online pristupnicu. Po osnivanju lokalnih odbora, biće moguće učlanjivanje i u gradovima širom Srbije, a Pokret slobodnih građana ostaje otvoren i za razgovore sa svim formalnim i neformalnim udruženjima i pojedincima kojima su sloboda i demokratija iznad politike i lične koristi.