Hvala što nas podržavate u borbi za razvijeniji, pravedniji, lepši i srećniji Beograd. Hvala što prepoznajete naše kvalitete i što ste naše nadahnuće u trenucima kada je trenutna vlast svojim napadima pokazala koliko se plaši naše brojnosti. Hvala što svojom podrškom dokazujete da smo većina i da 4. marta ljudi pobeđuju.

Pozovite članove porodice, prijatelje, komšije i poznanike da izađu na izbore 4. marta i da svojim glasom pokažu u kakvom gradu žele da žive. Izlaznost na ovim izborima je najbolji način borbe protiv svih zloupotreba izbornih zakona kojima se režim služi. Izlaskom na izbore 4. marta svojim glasom podržavate ljude i ideje koji svojim ugledom, znanjem i autoritetom garantuju da u Beogradu neće nikada više biti fantomki, bagera, bezvlašća, saobraćajnog kolapsa, uništavanja duha Beograda.

Mi sada odlučujemo u kakve će vrtiće ići naša deca, da li će imati nove škole, koliko će nam vremena biti potrebno da stignemo do posla, kakav nam je gradski prevoz potreban, da li želimo da živimo u Beogradu kojim ćemo se ponositi.

Do pobede, za Beograd u kome vredi živeti!

I ne zaboravite – Vaš glas nije mali! Vaš glas je OGROMAN!