Pre tačno 6 meseci ubijen je Oliver Ivanović, a posle brutalne kampanje paradržavnih medija i predstavnika vlasti pod dirigentskom palicom Aleksandra Vučića.

181 dan nije bio dovoljan za srpske snage bezbednosti da daju odgovore i informacije o ubistvu Olivera. Javnost i dalje nije upoznata sa rezultatima specijalnog tima koji vodi specijalni tužilac a u kome su pripadnici vojske, policije i BIA. I dalje su pitanja bez odgovora ko je isključio kamere na zgradi ispred koje je ubijen Oliver deset minuta pre ubistva, kao i ko je pokupio čaure nakon ubistva? Nalogodavci medijske satanizacije Olivera, koji su crtali mete na njega, i danas slobodno koračaju birajući nove žrtve.

Oliver Ivanović bio je pre svega hrabar, pošten i slobodan čovek koji se za svoje ideale i narod borio tamo gde je najteže.

Zbog toga, sve dok svi odgovorni ne budu privedeni pravdi, svakog petka od 17 časova članovi i simpatizeri PSG nastaviće sa okupljanjem ispred zgrade Predsedništva sve dok ne dobijemo odgovor na pitanje "Ko je ubio Olivera Ivanovića?"