Pokret slobodnih građana kao skandalozno i posebno opasno ocenjuje saopštenje državne sekretarke u MUP Biljane Popović Ivković, jer njena polupismena paškvila, puna osionosti i mržnje praktično predstavlja repliku teksta “Ćuruvija dočekao bombe”.

 

Pošto srpska javnost veoma dobro zna kako je završio Slavko Ćuruvija, očekujemo da ovoga puta policija u kojoj je zaposlena autorka saopštenja neće biti na strani mogućih egzekutora. Posebno smo zabrinuti zbog javnog poziva na linč predsednika Pokreta Saše Jankovića, koji se proglašava “izdajnikom i lobistom nezavisnog Kosova”.

 

U trenutku dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić poziva na unutrašnji dijalog o Kosovu, njegovi botovi najbrutalnije optužuju Sašu Jankovića i PSG za nešto u čemu su zapravo oni učestvovali i za šta je trebalo davno da odgovaraju. Čak ni ovako zastrašujuće pretnje neće pokolebati ni Jankovića, ni Pokret, da bez straha pobede na izborima, i Srbiju oslobode od najmračnijih likova uz pomoć kojih Vučićev režim uteruje narodu strah u kosti.