Poštovani gradonačelniče, gospodine Milenkoviću, čak ni u Vašem izveštaju, prepunom floskula i ispraznih konstatacija, niste uspeli da navedete jednu jedinu stvar koju ste uradili sa svojim timom saradnika, za sve ovo vreme koliko rukovodite gradom.

Hvalite se tržnim centrom koji je izgradila privatna firma na zemljištu koje je kupila od grada. Koja je Vaša zasluga u ovom poslu? 

Pozivamo gradonačelnika grada Vranja, da barem na trenutak, pokuša da bude običan građanin ovog grada, kao i većina nas i da sebi kao gradonačelniku postavi pitanje - da li je Vranje, grad u kome se može normalno živeti?

Pitamo gradonačelnika Vranja, da li bi kao običan građanin Vranja a ne gradonačelnik, bio zadovoljan postojećim izgledom i funkcionisanjem grada Vranja? Da li bi kao običan građanin grada Vranja bio zadovoljan radom direktora javnih preduzeća i ustanova u Vranju? Da li bi kao običan građanin grada Vranja bio zadovoljan stanjem gradskih ulica i infrastrukturom u seoskim sredinama, situacijom u lokalnom zdravstvu, nepostojanjem bilo kakvih investicija, nemogućnošću korišćenja gradskog parka, apsolutnom neažurnošću u završavanju započetih projekata i tekućih poslova, urbanističkim haosom u gradu kao i nedostatkom inicijative u svim drugim oblastima.

Dakle, iz ugla običnog građanina ovog grada i sami ste svesni da su rezultati Vašeg rada, dok se završava peta godina Vašeg stolovanja, ravni nuli, dok Vam iz ugla gradonačelnika ostaje da i dalje improvizujete, kao i do sada.

Pokret slobodnih građana
Vranje