Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, je u ime naše organizacije čestitao na izbornom uspehu Naše stranke na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini. 

"Dosadašnji rad Naše stranke je najbolji primer ideološke istrajnosti i hrabrosti u promovisanju vrednosti demokratije, liberalno - socijalnih ideja i slobodnog i otvorenog društva u kojem međusobne razlike po pitanju nacionalnosti, vere, jezika i druge pripadnosti predstavljaju prednost, a ne tačku sukoba. Vaš rezultat će predstavljati dodatnu motivaciju za sve srodne političke organizacije da ne posustanu pred talasom narastajućeg populizma i nacionalizma i da daju doprinos u misiji povratka normalnog života na području ovog dela Evrope." stoji u pismu koje je Grbović uputio Predragu Kojoviću predsedniku Naše stranke.

"Pokret slobodnih građana uvek možete smatrati prijateljskom organizacijom spremnom da u svakom trenutku i na svaki način pomogne Vama i Našoj stranci u borbi za bolju i prosperitetniju Bosnu i Hercegovinu." zaključio je Pavle Grbović.