Članovi Pokreta slobodnih građana su večeras ispred zgrade Pinka, gde će gostovati Aleksandar Vučić i ponovo pokazivati snimke monstruoznih ubistava, razvili transparent na kom piše “Ko je ubio Staniku Gligorijević”.

Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana je izjavio:

“Došli smo da dočekamo predsednika Aleksandra Vučića koji će večeras javnost zastrašivati novim monstruoznim fotografijama i snimcima i da ga pitamo da li je doneo snimak sa naplatne rampe u Doljevcu i da li će javnost konačno dobiti odgovor na pitanje ko je ubio Staniku Gligorijević.”

Pošto je već rekao da zna ko je vozio i da je video snimak, zašto nije tužilaštvu dostavio taj snimak i zašto umesto monstruoznih fotografija javnosti ne pokaže snimak te saobraćajne nesreće pa da konačno utvrdimo da li je automobilom upravljao Zoran Babić.

Umesto toga Vučić će večeras neuspešno pokušati da negira neraskidive veze vlasti sa klanom za čije stvaranje, rast i zaštitu je odgovorna vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom. Sramota je da predsednik države prikazuje na televiziji fotografije odsečenih glava i delova tela i da se to proglašava edukativnim sadržajem, dok sakriva dokaze o krivici svog stranačkog kolege pravdajući time da su suviše strašni za javnost.”

Nećemo odustati od postavljanja ovog pitanja sve dok porodica nastradale Stanike Gligorijević ne dobije pravdu.