Pokret slobodnih građana ponavlja da su laž i krađa uvijeni u navodne reforme suština vlasti Napredne stranke i da se, zbog otete države i institucija, svakog dana desi sto „beogradskih jelki“ koje ostanu neprimećene. Drsko pljačkanje građana preko jelki i rasveta, fontana, jarbola, skadarlijskih oblutaka, kamera za Kosovo, službenih automobila dečjih ustanova, tetki iz Kanade, firmi za robne rezerve, glinenih autoputeva i sličnih prevara nisu nikakvi “slučajevi”, već pravilo koje proističe iz koruptivne suštine vlasti koja je privatizovala institucije da bi nesmetano mogla da krade.

Dok je vlasti Napredne stranke niko nije i neće snositi odgovornost za brutalnu korupciju, od „kompletnog idiota“ iz Savamale, do člana gradske vlade zaduženog za vanredne situacije na koga je Siniša mali prebacio odgovornost za najskuplju jelku na svetu. Biće hapšeni samo oni koji se drznu da ne daju reket vlasti.

Tek posle pobede sadašnjeg opozicionog demokratskog bloka na beogradskim izborima počeće uvođenje pravde i odgovornosti.


Izvori:

Foto: Inicijativa "Ne davimo Beograd"